Θέλετε να στηρίξετε το έργο μας;

Η κοινωνική προσφορά στις μέρες μας είναι εσωτερική ανάγκη και ο/η καθένας/καθεμία, μέσα από τον εθελοντισμό, θα νιώσει τη χαρά της προσφοράς, της δημιουργίας και της αλληλεγγύης.

Σας καλούμε να ενταχθείτε στην ομάδα μας, ως εθελοντές, για να συμμετάσχετε σε διάφορες δράσεις του Ιδρύματος μας για τις ανάγκες των εκπαιδευομένων μας. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, μαθητές, φοιτητές, τεχνίτες, επιστήμονες, συνταξιούχοι, κλπ.

Δίνοντας λίγο από τον χρόνο σας θα μπορέσετε να εξοικειωθείτε με τις ιδιαιτερότητες αλλά και τις ικανότητες των ατόμων με νοητική αναπηρία και να «γεμίσετε» με την ανιδιοτελή και αμέριστη αγάπη που έχουν να σας δώσουν.

Ελάτε να γνωριστούμε!

Μια επίσκεψη και ξενάγηση στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τα προγράμματα του Ιδρύματος, θα σας βγάλει από την όποια σκέψη και ενδοιασμό έχετε για να προσφέρετε ως εθελοντές. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους εκπαιδευομένους και να δείτε στην πράξη πώς εργάζονται και πώς δημιουργούν.


Πώς μπορώ να γίνω εθελοντής;

Συμπληρώστε την πιο κάτω δήλωση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατό, για να σας προτείνουμε κατάλληλες δράσεις για να επιλέξετε, σύμφωνα με τον χρόνο που διαθέτετε και τα ενδιαφέροντά σας. 

Δήλωση Εθελοντισμού

Ευχαριστούμε!